تم دارک سایت آماده است
اگر برای حالت مطالعه در حالت دارک راحت تر هستید آن را فعال کنید.

اطلاعات فردی کاربر را حذف کنید

ما به شما این امکان را میدهیم داده‌های خاص یا، همه داده‌های مرتبط به حساب کاربری یا اکانت خود را به صورت کامل حذف کنید.

برای حذف داده‌های یک کاربر از فضای کاری خود، دستورالعمل‌های زیر  را دنبال کنید .


حذف داده ها از منبع

برای حذف داده‌های یک منبع کامل، به تیم ما از طریق پنل کاربری پیام ارسال کنید تا یک تیکت پشتیبانی ایجاد شود. در پیام خود، اطلاعات زیر را درج کنید:

  • انتخاب دسته پیام
  • عنوان پیام شما
  • توضیحات مواردی که می‌خواهید از داده‌های شما حذف شود
  • بازه زمانی داده‌هایی که می‌خواهید حذف کنید*

*حذف داده ها باتوجه به اکانت شما و موارد درخواستی متغیر است.


پاکسازی کامل داده چیست؟

پاکسازی کامل داده روشی است که تمام داده های کاربر را از سرورهای داخلی در همه حوزه ها حذف میشود.


بازگشت بازگشت
خانه جستجو پشتیبانی